1
2verbouw-maastricht_3.htmlverbouw-maastricht_2.htmlshapeimage_2_link_0

VERBOUW APPARTEMENT, MAASTRICHT

De wens van deze opdrachtgevers behelsde dat ze nog heel lang van deze maisonnette, appartement over twee verdiepingen, zouden kunnen genieten. Daartoe wilden de op leeftijd zijnde opdrachtgevers op de onderste verdieping hun slaapvertrek (ipv op de bovenste), alles gelijkvloers en voor de toekomst, mocht het nodig zijn: rolstoelvriendelijk.

De nieuwe slaapkamer is gecombineerd met de persoonlijke badkamer en kleedkamer. Dit slaap- en verzorgings-gedeelte wordt geaccentueerd en gescheiden van de rest van de woning door een andere vloerafwerking toe te passen dan in de rest van die verdieping.

Vanuit de slaapkamer is een inloop-kleedkamer en inloop-badkamer gemaakt. In de badkamer is een afsluitbare toilet geplaatst. Als de deur van het toilet geopend is, wordt het toilet een onder-deel van de badkamer. De deur heeft op deze wijze een dubbele functie van ruimte af te sluiten.

Afzonderlijke functies hebben een uit-gesproken kleur, als de badkamer donker-grijs, keuken: kobaltblauw en sanitaire ruimten op de verdieping: felrood.

terug naar PROJECTENprojecten.html
3verbouw-maastricht_3.htmlverbouw-maastricht_3.htmlshapeimage_4_link_0